Publicerad 3.11.2017

Tässä he ovat – kymmenen ehdokasta Suomen Lucia-neidoksi

Tämän vuoden kymmenen Lucia-ehdokasta ovat tavanneet toisensa ensi kerran Helsingissä. Päivän ohjelma oli tiivis, mutta tunnelma oli heti ensi hetkestä lähtien iloinen. Päivään kuului muun muassa haastatteluja valokuvausta.

Päivän aikana ehdokkaat oppivat tuntemaan toisensa ja saivat lisää tietoa Lucia-keräyksestä. Samalla Huvudstadsbladet, Svenska Yle ja Folkhälsan haastatelivat ja kuvasivat heitä. Lucia-ehdokkaat ovat kotoisin kattavasti eri puolilta ruotsinkielistä Suomea.

Tämän vuoden ehdokkaat Suomen Lucia-neidoksi ovat takarivistä vasemmalta: Anna-Kajsa Edström, 21 vuotta Pietarsaaresta, Emmy Wikström, 18 vuotta Sipoosta, Charlotta Palm, 20 vuotta Turusta, Loviisa Lukka, 18 vuotta Heinolasta, Alicia Jalava, 21 vuotta Tammisaaresta, Sabina Sievänen, 19 vuotta Espoosta ja Victoria Turunen, 18 vuotta Vantaalta. Eturivistä vasemmalta: Daniela Ragnell, 21 vuotta Tenholasta, Ida-Maria Andersson, 19 vuotta Mustasaaresta ja Andrea Walander, 19 vuotta Helsingistä.


Nämä kymmenen Lucia-ehdokasta esitellään sunnuntaina 29.10. tarkemmin osoitteessa www.lucia.fi, ja samalla Suomen Lucia-neito-äänestys käynnistyy. Lue lisää Suomen Lucia-neidosta ja Lucia-keräyksestä.