FINLANDS LUCIA 2019 RÖSTNING

2. Felicia Holländer

Ålder: 19
Hemort: Lemland, Åland

Jag kommer från Lemland och studerar på Ålands Lyceum. Mina största intressen är dans och teater. Lucia sprider glädje och värme till dem som behöver det mest.

Jag studerar just nu sista året på Ålands Lyceum, jobbar 10 timmar i veckan på KappAhl och övar även till en fars som sätts upp i november på Åland.

Mina största intressen är dans och teater. Jag har dansat sedan jag var fem år och det är något som ligger nära hjärtat. Teater brinner jag för då jag älskar att få stå på scen och gå in i olika roller. Att baka är något jag också gläder mig åt. 

Vad är viktigt för dig i livet?   
I mitt liv känner jag det är viktigt att vara stolt över de saker och mål som jag uppnår. Att jag gör det bästa i de situationer jag känner mig osäker och att jag alltid försöker njuta. Något jag även känner att är viktigt är att visa uppskattning till familj och vänner genom livet, det är på grund av dem som jag är den jag är idag.

Varför ställer du upp i luciavalet?
Jag är en ödmjuk och omtänksam tjej som tycker om att sjunga och uttrycka mig på olika sätt. Musiken för mig är att sprida glädje och människor lyssnar på ett annat sätt än när man pratar, vilket känns viktigt i tider där man verkligen behöver varandra. 2018 fick jag möjligheten att vara luciakandidat i Ålands Lucia vilket var ett fantastiskt äventyr och därför känner jag att det är en stor ära att få vara en av kandidaterna i Finlands Lucia. Det är en fin tradition som funnits med länge, och att få vara en del av den skulle vara en dröm som blev uppfylld.

Hur ser du på luciauppdraget i dag?   
Lucia sprider glädje och värme till dem som behöver det mest, och det skulle jag säga att är det vackra och meningen med det. Därför ser jag det som något viktigt och otroligt fint att lucia som tradition finns kvar och hålls i liv. För människor behöver ljus på den mörkaste tiden om året och det är det vi får tack vare lucia.

Rösta på Felicia

Efter att du klickat på knappen "Välj betalningsmetod" skickas du till sidan var du väljer hur du vill betala. Din röst registreras efter att du slutfört din betalning.
Övriga kandidater